Επιλογή Σελίδας

pHformula: Ιατρική αναδόμηση δέρματος

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PHFORMULA ΓΙΑ ΑΚΜΗ ΜΕ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PHFORMULA ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΟ DERMAPEN
Μειώστε τα σημάδια της γήρανσης

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ PHFORMULA ΚΑΙ ΔΩΡΟ DERMAPEN
Χαρίστε λάμψη στο βλέμμα σας

Η pHformula είναι η πρώτη φαρμακο-κοσμετολογική σειρά αναδόμησης του δέρματος, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ κοσμετολογίας και ιατρικών συνταγών.

Όλες οι εξελίξεις σχετικά με την αναδόμηση του δέρματος βασίζονται στην πρόσφατη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο έχει εισαχθεί στη επαγγελματική αγορά περιποίησης του δέρματος, παρέχοντας έτσι την ιδανική ευκαιρία στον επαγγελματία περιποίησης του δέρματος να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος.

Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός από τα παραδοσιακά peelings. Τα peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση προκαλεί κυρίως την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του.

Η pHformula δημιουργήθηκε ως δερματολογικό σύστημα αναδόμησης, που θεραπεύει επιτυχώς δερματικές παθήσεις, όπως τη πρόωρη γήρανση, την υπερμελάχρωση, την ακμή και τη ροδόχρου ακμή.

Η αποτελεσματικότητα της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης του δέρματος εξαρτάται όχι μόνο από την επιλογή, τη φύση ή τη συγκέντρωση των οξέων που χρησιμοποιούνται, αλλά κυρίως από την μέγιστη παροχή πρωτονίων με ομοιόμορφο τρόπο, χωρίς να προκαλούν υπερβολικό ερεθισμό κατά τη διάρκεια της επαφής με το δέρμα.

Ένας από τους ασφαλέστερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ελεγχόμενη απελευθέρωση πρωτονίων, η οποία ισούται με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, είναι με την προσθήκη του μοναδικού συμπλέγματος βιο-διαθεσιμότητας PH-DVC ™ στην προπαρασκευή.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αναδόμηση του δέρματος τα Ερευνητικά Εργαστήρια της pHformula έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό σύμπλεγμα βιο-διαθεσιμότητας το οποία αποτελεί θεμέλιο όλων των σκευασμάτων της pHformula.

Συμβατικά συστήματα απελευθέρωσης όπως λιποσώματα, νανοσώματα ή οποιαδήποτε άλλα ενισχυτικά συστήματα μεταφορας που χρησιμοποιήθηκαν σε συνδυασμό με οξέα με υψηλό Pka ενδέχεται να προκαλέσουν εύκολα ανεξέλεγκτη διανομή των δραστικών, προκαλώντας αυτό που είναι γενικά γνωστό ως “spot burns” σε κατανεμημένες περιοχές, όπου μπορεί να οδηγήσουν σε ουλές ή μεταφλεγμονώδη υπέρμελάχρωση.

Για τις διαταραχές του δέρματος από γήρανση, υπερμελάγχρωση, ακμή και ροδόχρους ακμή το σύμπλεγμα PH-DVC™ χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό ισχυρό μίγμα δραστικών συστατικών, όπως πυροσταφυλικό, γαλακταρικό, μανδελικό, γαλακτικό, λακτοβιονικό, σαλικυλικό, αζελογλυσίνη και φυτικό οξύ.

Το μοναδικό σύμπλεγμα PH-DVC™ εξασφαλίζει τη διατήρηση μέγιστης μεταφοράς σε βάθος χωρίς κινδύνους και συγχρόνως παρατείνει την δύναμη της δράσης και της βιο-διαθεσιμότητας των συνδυασμένων οξέων και των ενεργών συστατικών στο δέρμα.

Το σύμπλεγμα επιτρέπει μέγιστες συγκεντρώσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται χωρίς οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες που συνήθως εκδηλώνονται με τα συμβατικά peelings.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παλαιολόγου 83 (Παπανικολή)
Χαλάνδρι, 152 32
Τηλ.: 210 6813000 , 210 6818100
Viber: 6974 757666
Fax: 210 6818300
E-mail: info@praxis-ygeias.gr

Κλείστε ραντεβού εύκολα και γρήγορα με οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείτε!

Κλείστε ραντεβού online

Το ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ενημερώνει ότι από Τετάρτη 20/5 επιστρέφει στο κανονικό ωράριο λειτουργίας του:
Δευτέρα – Παρασκευή 06:30-21:30 & Σάββατο 07:00-15:00.

Pin It on Pinterest

Μετάβαση στο περιεχόμενο