Επιλογή Σελίδας

Το Ιατρικό & Διαγνωστικό Κέντρο ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ και το EUROHOOPS DOME ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των μικρών και μεγάλων αθλούμενων.

Η ξεχωριστή για τα Ελληνικά δεδομένα προσέγγιση κάλυψης αναγκών πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και διάγνωσης που υπηρετεί το ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ αποκτά θέση στις μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις του  EUROHOOPS DOME. Σκοπός η διαρκής ιατρική παρουσία και μέριμνα για τις ανάγκες των αθλητών του κέντρου, αλλά και η απαραίτητη ενημέρωση παιδιών, γονέων και κηδεμόνων από κορυφαίους  επιστήμονες για καίρια θέματα υγείας που αφορούν στην βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, καθώς και στην προφύλαξη της υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, εξειδικευμένοι διασώστες του ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ θα βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του EUROHOOPS DOME, έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά της Ακαδημίας που διευθύνουν οι Euroleague Legends Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς και στα μέλη των ερασιτεχνικών ομάδων που αθλούνται εκεί.

Παράλληλα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιλεγμένοι ιατροί και επιστήμονες από τις 28 συνολικά ειδικότητες που συνεργάζονται με το πρότυπο ιατρικό κέντρο θα πλαισιώνουν ενημερωτικά σεμινάρια που ΠΡΑΞΙΣ και EUROHOOPS θα υλοποιούν για τα μέλη του προπονητικού κέντρου. Με περιεχόμενο που εκτείνεται από τα θέματα διατροφής και άσκησης, έως την αποφυγή επιπόλαιων τραυματισμών και της φροντίδας του μυοσκελετικού συστήματος, οι ιατροί του ΠΡΑΞΙΣ θα μεταφέρουν σε αθλούμενους, γονείς και μέλη τις απαραίτητες εκείνες πληροφορίες που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης με την ταυτόχρονη προφύλαξη της υγείας του αθλούμενου.

Share

Το ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ενημερώνει ότι από Τετάρτη 20/5 επιστρέφει στο κανονικό ωράριο λειτουργίας του:
Δευτέρα – Παρασκευή 06:30-21:30 & Σάββατο 07:00-15:00.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!

Shares
Μετάβαση στο περιεχόμενο