Επιλογή Σελίδας

Universkin

Η Γαλλική εταιρεία Universkin αποτελεί παράδειγμα πρωτοπορίας και καινοτομίας στο χώρο των αισθητικών φαρμακευτικών εφαρμογών, καθώς προσφέρει σε κάθε ασθενή μία πιστοποιημένη και εξατομικευμένη θεραπεία με θεαματικά κλινικά αποτελέσματα, αξιοποιώντας την νανοτεχνολογία και τα βιομιμητικά πεπτίδια.

Καινοτομία & Πρωτοπορία

Για πρώτη φορά, μετά από κλινική αξιολόγηση του ασθενούς, μπορεί να δημιουργηθεί ένας εξατομικευμένος ορός για την ενδεδειγμένη αγωγή του ασθενή. Με την ανάμιξη 19 διαφορετικών και πολύ προσεκτικά επιλεγμένων ενεργών συστατικών.

Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε ασθενής λαμβάνει το δικό του προσωπικό ορό που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές του δερματικές ανάγκες.

Η δεύτερη μεγάλη καινοτομία για την οποία φημίζεται παγκοσμίως έγκειται στο ότι ήταν η πρώτη που εισήγαγε τα βιομιμητικά πεπτίδια σε προϊόντα τοπικής εφαρμογής.
Τα βιομιμητικά πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες που αποτελούνται από πέντε το πολύ έξι αμινοξέα και λειτουργούν ως αποστολείς βιολογικών μηνυμάτων στα δερματικά κύτταρα. Πρόκειται μόνο για το δραστικό τμήμα μιας ουσίας (π.χ. ένζυμου, ορμόνης ή μεταβιβαστού) που κλειδώνει στον υποδοχέα του κυττάρου και μεταφέρει το μήνυμα. Δηλαδή τα πεπτίδια αυτά ενημερώνουν τα κύτταρα να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει (π.χ. κολλαγόνο).

Ο κάθε ορός παρασκευάζεται τη στιγμή της διάγνωσης. Με αυτό τον τρόπο επικεντρωνόμαστε στην τωρινή ανάγκη του δέρματος να αντιμετωπίσει ποικίλες δερματικές καταστάσεις χωρίς παρενέργειες.

Μία φόρμουλα universkin μπορεί να καλύψει από την πιο απλή ανάγκη, όπως ενυδάτωση, ρυτίδες, ξηρό δέρμα, θαμπή όψη, λιπαρό δέρμα, βλάβες από τον ήλιο, έως και την φαρμακευτική της μορφή αντιμετωπίζοντας Rosacea, ακμή, δυσχρωμίες, ουλές, ακόμα και μετά από πιο επεμβατικές θεραπείες, όπως laser, microneedling ή άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής και κλινικών δερματικών παθήσεων.

Και στις 2 περιπτώσεις χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φυσιολογία του ανθρώπινου δέρματος.

Για αυτό η Universkin είναι πλήρως πιστοποιημένη και καταχωρημένη στο CPNP (Cosmetic Product Notification Portal), καθώς και εγκεκριμένη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα προϊόντα της Universkin είναι οργανικά, χωρίς συντηρητικά και αρώματα και δεν έχουν ελεγχθεί σε ζώα. Είναι πιστοποιημένα και έχουν ελεγχθεί για: 

  • 1) στοιχεία σταθερότητας: η εκάστοτε φόρμουλα και η περιεκτικότητα των στοιχείων της δεν μειώνεται και δεν διαφοροποιείται εντός του προτεινόμενου χρόνου χρήσης.
  • 2) στοιχεία ανεκτικότητας: όπου ανεκτικότητα ορίζεται η ικανότητα αντοχής μιας μεγάλης ποσότητας της εκάστοτε ουσίας με σκοπό την αποφυγή και άλλων ανεπιθύμητων δερματικών αντιδράσεων.
  • 3) τοξικολογικά στοιχεία: Ειδικές μελέτες από ανεξάρτητους από την εταιρεία ορκωτούς τοξικολόγους έδειξαν ότι δεν παρατηρείται ενίσχυση της τοξικότητας κατά τη χορήγηση οποιουδήποτε καλλυντικού προϊόντος της Universkin και ως εκ τούτου πιστοποιείται ότι η χρήση των εν λόγω προϊόντων είναι απόλυτα ασφαλής.

Δημιουργούμε από την αρχή την προσωπική σας φόρμουλα. Φτιαγμένη από διαλεγμένα ενεργά συστατικά με πρωτοποριακή και καινοτόμα σύνθεση, η εξειδικευμένη φόρμουλα θα στοχεύει επακριβώς στις ανάγκες του δέρματός σας και θα κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί και πάλι! 

Κάντε τώρα τη διάγνωσή σας https://skinxs.com/diag/praxis-ygeias

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παλαιολόγου 83 (Παπανικολή)
Χαλάνδρι, 152 32
Τηλ.: 210 6813000 , 210 6818100
Viber: 6974 757666
Fax: 210 6818300
E-mail: info@praxis-ygeias.gr

Κλείστε ραντεβού εύκολα και γρήγορα με οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμείτε!

Κλείστε ραντεβού online

Το ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ενημερώνει ότι από Τετάρτη 20/5 επιστρέφει στο κανονικό ωράριο λειτουργίας του:
Δευτέρα – Παρασκευή 06:30-21:30 & Σάββατο 07:00-15:00.

Pin It on Pinterest

Μετάβαση στο περιεχόμενο